Εκδηλώσεις

"Kερασοφαγία"
Στην πίστα υπάρχουν τραπέζια με κεσεδάκια γεμάτα κεράσια που αντιστοιχούν ένα κεσεδάκι σε κάθε διαγωνιζόμενο. Μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει και νικητής είναι αυτός που θα τα φάει ποιο γρήγορα. Έπαθλο είναι το ένα από τα τρία ‘Σταφύλια Κερασιών’.

"Καλύτερη Μαντινάδα"
Αυτός ο διαγωνισμός βρίσκει πάντα το κοινό απροετοίμαστο αφού του ζητείται να γράψει σε ένα χαρτάκι μια μαντινάδα και να τη δώσει. Μετά διαβάζονται όλες και αποφασίζεται από όλους μαζί, ποια ήταν η καλύτερη. Ο νικητής παίρνει ένα δώρο.

"Σημαδεμένη Καρέκλα"
Κάτω από μία καρέκλα οι διοργανωτές έχουν βάλει ένα χαρτάκι οπότε όταν δοθεί το σήμα από τον ομιλητή, όλος ο κόσμος ψάχνει να δει αν κάθεται στην σημαδεμένη καρέκλα. Ο τυχερός κερδίζει κάποιο δώρο.

"Δημοπρασία Σταφιλιών"
Εκτός από το Σταφύλι Κερασιών που κερδίζει ο νικητής στο διαγωνισμό Κερασοφαγίας, υπάρχουν άλλα δύο για τα οποία γίνεται δημοπράτιση.Πολύς κόσμος συμμετέχει και τελικά τα παίρνει αυτός που θα διαθέσει τα περισσότερα χρήματα.

"Κλήρωση δώρων"
Πολύ σημαντική είναι η συμβολή των καταστημάτων(Χανιά και Αθήνα) στην κλήρωση των δώρων αφού προσφέρουν τα προϊόντα τους γι' αυτήν. Έτσι πωλούνται στο κόσμο κλήροι, με αξία ένα συμβολικό ποσό για την ενίσχυση του συλλόγου, που ο καθένας σίγουρα θα έχει ένα δώρο.

Αρχική Σελίδα