Ανακοίνωση 2017 - 2018


Αγαπητοί χωριανοί, ες
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας με ευκαιρία των γιορτών, επικοινωνεί μαζί σας και σας εύχεται, καλές και ευχάριστες γιορτές,καλή χρονιά με υγεία, αισιοδοξία δύναμη καινηφαλιότητα, στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Στόχος όλων μας είναι η διατήρηση των παραδόσεων του τόπου μας, η ενότητα και αλληλεγγύη μεταξύ μας.
Ο Σύλλογος λειτουργεί από το 1985, ήταν και είναι ένας πολύ ζωντανός και δραστήριος οργανισμός που επιδιώκει με δυναμικό τρόπο την ανάδειξη της ιστορίας του χωριού και τη διατήρηση των εθίμων μας, μέσα από πολλές δραστηριότητες καιτην διοργάνωση επιτυχημένων μαζικών εκδηλώσεων.
Για να διατηρηθεί όμως η ζωντάνια του Συλλόγου και να μη αδρανοποιηθεί στο μέλλον και τελικά κινδυνέψει η ύπαρξη του, δεν αρκεί μόνο η φροντίδα και η δράση των λίγων μελών του ΔΣ.

ΓιΆ αυτό σας καλούμε όλους να ενημερώνεστε και να συμμετέχετε στα δρώμενα του Συλλόγου.Ιδιαίτερα καλούμε τους νέους του χωριού να είναι κοντά στο Σύλλογο να ενταχθούν σε αυτόν ανανεώνοντας τις δυνάμεις του και να τον στελεχώσουν στο άμεσο μέλλον.

Με αυτή την επιστολή θέλουμε ακόμη να σας ενημερώσουμε για τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις των επόμενων μηνών που έχουν προγραμματιστεί στις οποίες πρέπει να συμμετέχουμε και να βοηθήσουμε όλοι μας. Φυσικά δεχόμαστε και τις ενδεχόμενες προτάσεις σας.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
*Λειτουργία κοινής ιστοσελίδας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καρανιωτών Αττικής και του Μορφωτικού Συλλόγου Καράνου

*Διοργάνωση συνάντησης νέων του χωριού τον Φλεβάρη σε μεζεδοπωλείο που η επιλογή του θα συνδυάζει την ποιότητα με την εύκολη πρόσβαση σε αυτό. Καλούμε όλους τους νέους να συμμετέχουν και να επικοινωνήσουν με τους: Για τον λόγο αυτό καλούμε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με τους
α)Κοτσιφάκη Γιώργο
β)Αναστασία Μαυριδάκη
γ)Νάσο Προβιδάκη

*Μονοήμερη ή διήμερη εκδρομή το Μάιο ή Ιούνιου του νέου έτους

*Συμμετοχή του Συλλόγου σε εκδηλώσεις του Καλοκαιριού στο χωριό «Αντάμωμα» κ.α.

Καλούμε όλους τους χωριανούς ιδιαίτερα τους νέους να είναι κοντά στο Σύλλογο να συμμετέχουν και να βοηθούν σε όλες τις δράσεις του.

Τελειώνοντας σας καλούμε να βοηθήσετε για την επιτυχία της ετήσιας εκδήλωσης του Συλλόγου την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 το μεσημέρι στις στο «ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΜΑΛΟΣ» Πειραιώς 68 Μοσχάτο παρέα με τον Ανδρέα Μανωλαράκη και τους Συνεργάτες του.